Simav’da Üniversite Öğrencileri Kan Bağışında Yarıştı

Kütahya Simav’da Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ)’ne bağlı Simav Teknoloji Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Kızılay’a...

Kütahya Simav’da Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ)’ne bağlı Simav Teknoloji Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Kütahya Şubesinin düzenlediği kampanya kapsamında, okulun Muradınlar Mahallesindeki Simav Yerleşkesine konuşlanan Kızılay TIR’ına akın eden öğrenciler kanlarını bağışlamak için birbiriyle adeta yarıştı. Öğrencilerle birlikte personelinde gönüllü olarak kan bağışında bulunması Kızılay yöneticilerini mutlu etti.

Simav Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün öğrenci ve personelin toplumsal dayanışma kapsamında Türk Kızılay’ına kanlarını bağışlama konusunda göstermiş oldukları duyarlı davranışın kendilerini son derece mutlu ettiğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Öğrenci ve personeline teşekkür eden Güntürkün, “Nadide bir kurum olan ve gerek yurt içinde gerekse dünyanın dört bir köşesinde sağlık ve yardım alanında yaptığı hizmetlerle göğsümüzü kabartan Türk Kızılay’ına kan bağışında bulunduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: