Simav'da yoksulların evleri onarılacak

Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, dul, yetim, özürlü, yaşlı, ağır ve kronik hastalığı olanlara hiçbir geliri olmaması halinde barınma yardımı yapılacağını

Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, dul, yetim, özürlü, yaşlı, ağır ve kronik hastalığı olanlara hiçbir geliri olmaması halinde barınma yardımı yapılacağını bildirdi.

Ünal, Yukarı Düğün Salonu'nda mahalle ve köy muhtarlarıyla düzenlediği toplantıda, muhtarlardan söz konusu özellikleri taşıyan ihtiyaç sahibi vatandaşların tespitini istedi.

Yoksulların konutlarının daha iyi duruma getirilmesi için devletin şefkat elini uzattığını ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

"Muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın yaşadığı konutların daha iyi hale getirilmesi için gereken sıva, pencere, çatı, tavan gibi eksikliklerin giderilmesi ya da bunların bakımının yapılması için çalışma başlatıyoruz. Muhtarlarımızdan isteğim; mahalle ve köylerde belirtilen kriterlere uygun vatandaşları tespit edip en mağdur vatandaşlarımızdan başlayarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'müzün sizlere teslim ettiği formları doldurmak suretiyle bize ulaştırın."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: