Simav’da Zabıtadan Kan Bağış Kampanyasına Destek

Kütahya Simav’da Belediye Zabıta Müdürlüğü'nde görevli memurlar ile temizlik işçileri iki günlük kampanya kapsamında ilçeye...

Kütahya Simav’da Belediye Zabıta Müdürlüğü'nde görevli memurlar ile temizlik işçileri iki günlük kampanya kapsamında ilçeye gelen Türk Kızılayı Kütahya Şubesine kan bağışında bulunarak topluma örnek bir tavır sergiledi.

Zabıta Müdür Vekili Selahattin Demirel önderliğinde topluca Cumhuriyet Meydanına konuşlanan Kızılay TIR’ına giden 8 zabıta memuru ile 35 temizlik işçisi Kızılay’a kanlarını bağışladı.

Kan vermenin toplumsal bir sorumluluk olduğunun bilinci içerisinde kampanyaya destek vermek istediklerini ifade eden Simav Zabıta Müdür vekili Selahattin Demirel, kan bağışının davranış şekline dönüşmesi gerektiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Kan bağışının sadece acil bir ihtiyaç olmadığını vurgulayan Demirel, “Kan bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğunun bilinci içerisindeyiz. Türk Kızılayı Kütahya Şubesinin kampanya kapsamında ilçemize geldiğini öğrenen zabıta arkadaşlarımız ve temizlik işçilerimiz bana gelerek gönüllü olarak kanlarını bağışlamak istediklerini bildirdiler. Çok duygulandım. Birlikte Cumhuriyet Meydanında konuşlanan Kızılay TIR’ına giderek topluca 43 ünite kan bağışında bulunduk. Zabıta arkadaşlarımızı ve temizlik işçilerimizi bu duyarlı davranışlarından ötürü kutluyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: