SİMDER Yöneticilerinden Erenler Belediyesi'ne Ziyaret

Sakarya İmam Hatip Liselileri Mezun ve Mensupları Derneği (SİMDER) yöneticileri, Erenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Sakarya İmam Hatip Liselileri Mezun ve Mensupları Derneği (SİMDER) yöneticileri, Erenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

SİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Özdin, ziyarette yaptığı konuşmada, imam hatip okulları konusundaki hassasiyeti ve duyarlılığından dolayı Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'e teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız Cavit Öztürk, Sakarya'da bir ilki gerçekleştirerek örnek bir davranış sergilemiştir" dedi.

Öztürk ise SİMDER yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü vatanına, milletine faydalı, hayırlı ve dindar bir nesli önemsiyoruz. İmam hatip liseleri dışındaki diğer okullara da destekler veriyoruz. Yardımlar yapıyoruz ve çok yakın zamanda yapacağımız yeni ilköğretim okulu projemizle ilgili müjdemizi vereceğiz, bu konuda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: