Şimdi ellere bakım zamanı: Kim bakımsız ellere sahip olmak ister ki?

Güzel bir kadının en önemli detayı elleridir…

Bayanların en çok bakım yapmak zorunda kaldıkları elleri için bu minik öneriler çok işe yarayabilir… El bakımı özellikle de yaz aylarında daha çok önem kazanıyor. Sıcaklarla birlikte tüm kadınlar kendilerine her zamankinden daha fazla bakım yapmak ve daha güzel görünmek isterler.

Kusursuz güzelliğin en önemli detaylarından biri de ellerde başlar. Ellerinizin kusursuz güzelliği için her dakika maniküre gitmenize gerek yok. Özellikle de çalışan bayanlar için kuaföre sadece manikür için gitmek fazlasıyla zaman kaybı.
El bakımınızı evde kendi imkanlarınız ile yaparak hem vakitten kazanmış olacaksınız hem de elleriniz her zamankinden daha güzel ve yumuşacık olacak…

Reklam
Reklam

Ayrıca ellerinizin zarar görmemesi için seçeceğiniz sabun ve deterjan ürünlerinin içeriğine bakmaya dikkat etmelisiniz. Çok sert kimyasallar içermemesine ve yumuşatıcı içeren sabunlar kullanmaya özen göstermelisiniz.

Su ile en çok temas eden bölge olduğu için ellerinizin nemini sürekli korumanız gereklidir. Parlak ve ipeksi bir cilde sahip olmak için ellerinizin ihtiyacı olan nemi doğru el kremleri ile vermeye çalışmalısınız. Kullandığınız el kremlerinin besleyici özellik içermesi gerekiyor.

Ellerinize haftada bir uygulayacağınız kür ile de ellerinizin bakımını tamamlamış ve güzelliğinin zamanını uzatmış olacaksınız.
Elinize uygulayabileceğiniz kolay bir kür tarifi…

Zeytinyağı ve ayçiçeği yağını ısıtıp ellerinize sürüp masaj yaptıktan sonra plastik bir eldiven giyin ve birkaç saat böyle dolaşın. Sonuca siz bile inanamayacaksınız. Yumuşacık pamuk gibi ellere sahip olacaksınız…