Şimdi Onlar Düşünsün 11. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1'in eğlenceli dizilerinden Şimdi Onlar Düşünsün son bölümüyle izleyicileri ekran başına kitlemeyi başardı. Merakla beklenen Şimdi Onlar Düşünsün 11. bölümde Aziz Keklik yine başına türlü işler açmayı bir şekilde başarıyor.

ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN 11. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden Şimdi Onlar Düşünsün son bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Eğlence dozu yüksek dizi Şimdi Onlar Düşünsün son bölümü her hafta olduğu gibi kahkahaya boğdu. Bu bölümde Aziz Keklik'in başına türlü işler açıldı. Ayrıca dizide bir başka sürpriz daha yaşandı. Oyuncu Oya Aydoğan, Şimdi Onlar Düşünsün kadrosuna katıldı. Oya Aydoğan Şimdi Onlar Düşünsün 11. bölümünden itibaren dizide yer alacak. Aydoğan, Şimdi Onlar Düşünsün son bölümde Pamir'in annesi Zinnur'a hayat verdi.

Şimdi Onlar Düşünsün 11. bölümde aile evde korku dolu anlar yaşadı. Evde ölü bir insanın ruhu olduğuna inanan Aziz Keklik ve ailesi telaşa kapıldı. Zinnur'u, Aziz'i alt edebilmek için yardıma çağıran Pamir, artık daha güçlü olduğunu hisetmeye başladı. Çünkü; Fransa'dan tatil gibi hayatını bırakıp gelen annesi sosyetik Zinnur Hanım, oldukça becerikli ve kurnaz bir kadındı. Keklik ailesinin yaşam tarzını değiştirmek için, bu ailenin tam manasıyla mirasyedi olmasını sağlamak için çalışmalara başladı.