Şimdi Onlar Düşünsün son bölümü TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1 ekranlarının komedi dozu yüksek dizisi Şimdi Onlar Düşünsün son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Her hafta ilgiyle izlenen Şimdi Onlar Düşünsün 12. bölümde Aziz'in karşısına çocuckluğundan beri beklediği fırsat çıktı.

ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN 12. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sevilen dizi Şimdi Onlar Düşünsün son bölümüyle TRT 1 ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Şimdi Onlar Düşünsün son bölümüyle her hafta olduğu gibi kahkahaya boğdu. Sevenleri Şimdi Onlar Düşünsün 12. bölümde ekrana kitledi. Aziz bu bölümde Pamir, Senem ve Ceyda'nın oyunlarından sıkıldı. Gürbüz ise Dilek ve Hüsnü'nün evlenmesine engel olmak için beklenmeyen bir harekette bulundu. Şimdi Onlar Düşünsün 12. bölümü 12 Ocak Pazartesi akşamı ekrana geldi.

Şimdi Onlar Düşünsün son bölümde Aziz, bütün bu çekişmelerden, Pamir'in saçma sapan oyunlarından, Senem ve Ceyda'nın arasında kalmaktan sıkıldı. Tam bu sırada karşısına çocukluğundan beri beklediği bir fırsat çıktı:Efkârlanıp söylediği türküyü duyan bir mekân sahibi, Aziz'i sahneye çıkarmak istedi. Şimdi Onlar Düşünsün 12. bölümde Aziz'in aklına yatmasa da Ceyda'nın cesaretlendirmesiyle ciddi ciddi düşünmeye başladı. Bu arada Ceyda ve Aziz arasında ki bu fısır fısır paylaşımları, yakınlaşmayı gören Senem kıskanmaya başladı. Pamir bu fırsatı kaçırmadı. Annesi Zinnur'un yardımıyla Şimdi Onlar Düşünsün son bölümde Senem'i Aziz'den uzaklaştırıp, kendisine aşık etmek için elinden geleni yapmaya başladı.

Dilek ve Hüsnü'nün evlenmesine çok az zaman kalmıştı ve zaman bu düğüne engel olmak isteyen Gürbüz'ün aleyhine işlemeye başladı. Gürbüz Şimdi Onlar Düşünsün son bölümde çaresizdi, akla gelecek en saçma şeyleri yapmaya hazırdı ve elinde bir şişe müshil vardı.