Şimdi sevgili olduk

Daha önce arkadaş olduklarını söyleyen Demet Akalın, Bekensir'le ilişkisini açıkladı.

Daha bir hafta önce Önder Bekensir’in “Demet’le aramızda cinsel anlamda bir şey yok!” diyerek yalanladığı aşk gerçek oldu. Demet Akalın, Bekensir’le ilişkisini şu sözlerle açıkladı: "Valla başta arkadaştık. Şimdi sevgili olduk!"

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/unluler/turk-unluler/demet-akalin-yatak-odasina-parmak-izi/31/114170/sayfa/1/)

GÜNDÜZ İSTİNYE PARK'TA ALIŞVERİŞ

Günler günleri kovaaldı ve iki sıkı dost Demet Akalın ve Önder Bekensir sevgili oldu... Son birkaç haftadır her yerde birlikte görülen Akalın ile Bekenesir, sadece arkadaş olduklarını söylüyordu. Hatta Önder Bey, "Demet'le aramızda cinsel anlamda birşey yok" bile demişti. Ta ki önceki güne kadar... Gündüz İstinye Park'ta alışveriş yapan ikili önceki günlerin aksine gazetecileri görünce sarmaş dolaş oldu.

Reklam
Reklam

KULÜPTE SABAHA KADAR DANS

Önder Bekensir ile Demet Akalın aynı günün akşamında ise Nişantaşı'nda Long Weekend adlı kulübe gitti. Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in eşlik ettiği Akalın ile Bekensir, geç saatlere kadar birlikte eğlendi. Çıkışta gazetecilerin "İlk başta arkadaş olduğunuzu söylüyordunuz. Şimdi el ele aşk yaşıyorsunuz" sözleri üzerine Demet Akalın, "Valla başta arkadaştık ama şimdi sevgili olduk" dedi.