Simitçiler Odası Başkanı intihar etti

İstanbul Simitçiler Odası Başkanı Zeki Sami Özdemir, Beyoğlu'ndaki evinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı silahla intihar etti.

Beyoğlu’da İstanbul Simitçiler Odası Başkanı Zeki Sami Özdemir, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı oturduğu evin banyosunda silahla intihar etti. Yakınları, Zeki Sami Özdemir’in 4 yıldır kayıp olan oğlu Erdal Özdemir’in üzüntüsü yüzünden intihar etmiş olabileceğini söyledi.

Dün akşam saat 21.40 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti:

Simitçiler Odası Başkanı Zeki Sami Özdemir, evde kimsenin bulunmadığı sırada banyoya gidip silahla intihar etti. Silah sesini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, kapıyı çilingir yardımıyla açarak içeri girdi. Polisler banyonda Zeki Sami Özdemir’in cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemenin ardından Zeki Özdemir’in cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, 4 yıl önce 2 erkek çocuğundan biri olan 29 yaşındaki Erdal Özdemir üzerine kimlik dahi almadan esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. İstanbul Simitçiler Odası Başkanı 55 yaşındaki Zeki Sami Özdemir, oğlunu bulmak için insanüstü mücadele sergiledi. Zeki Sami Özdemir'in eşi de bir süre önce özel bir TV kanalında kayıp programına çıkarak oğlunun izini bulmaya çalıştı. Yayına telefonla bağlanan bir kişinin "Kıbrıs'ta onu gördüm" ihbarı üzerine acılı baba soluğu Yavru Vatan'da aldı. Ancak oğlunun izini yine bulamayınca evine boş döndü.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: