Şimşek, Bafra’daki Çalışmaları İnceledi

Samsun Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Haluk Şimşek, Bafra ilçesinde yapılan...

Samsun Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Haluk Şimşek, Bafra ilçesinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Haluk Şimşek, Kaymakam Ali Katırcı, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Recep Aydın, Alt Yapı Daire Başkanı İlhan Uysal ve İlçe Özel İdaresi Müdürü Yakup Tulum, Yağmurcu köyü yolunda yapılan stabilize çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kızılırmak seddesinde Organize Sanayi Bölgesi’ne geçişi sağlayacak köprü yerinde inceleme yapan heyet, buradan Özel İdaresi çakıl ocağına geçti.

Reklam
Reklam

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Haluk Şimşek burada yaptığı açıklamada, “Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yolla ilgili, köprüyle ilgili çalışmaları yerinde gördük. Şantiyelerin başarılı çalışmalarını gördük, gurur duyduk. OSB ile ilgili ilde toplantı yaparak değerlendirme yapacağız. Orada DSİ ile ilgili birtakım sorunlarımız var. Onları aşabilirsek yolu oradan vermeye çalışacağız” dedi.

Derbent Barajı bölgesinde Organize Sanayi Bölgesi’ne geçiş için yapılması düşünülen 250 metre uzunluğundaki köprünün maliyetinin yüksek olduğunu söyleyen Şimşek, “Ekstra bir maliyet yapmayalım diye düşünüyoruz çünkü ‘7 milyondan aşağı çıkmayacak’ diyorlar. Bu da çok büyük bir rakam. Zaten o kadar paramız yok. Mevcut köprümüz çok iyi. O seddeyi kullanmada bir sorun varmış, onu değerlendireceğiz” diye konuştu.

Bafra Kaymakam Ali Katırcı da gezideki amacın ekiplerin çalışmalarını yerinde görmek ve köprü yerini incelemek olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: