Şimşek, ÜTSO Başkanlığı Için Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı Hasan Şimşek, ikinci dönem için yönetime yeniden talip olduğunu açıkladı.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı Hasan Şimşek, ikinci dönem için yönetime yeniden talip olduğunu açıkladı.

Şimşek, odada yaptığı açıklamada, 4 yıllık süre içinde yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgi vererek, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için 16 Şubat 2013 tarihini belirlediklerini söyleyen Şimşek, "5174 sayılı Odalar Birliği Kanunu'na göre Türkiye'de seçimler 4 yılda bir yapılıyor. Bununla ilgili olarak biz de geçen hafta toplantı yaparak 16 Şubat 2013 tarihinde Ünye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini gerçekleştirme kararı aldık. Kırklareli Ticaret Odası 2 Şubat'ta, Fatsa Ticaret Odası 10 Şubat'ta, Terme Ticaret Odası 10 Şubat'ta seçimlerini gerçekleştirecek. Odalar istediği tarihte bu seçimi Şubat ve Mart aylarında yapabilmekte" dedi.

Reklam
Reklam

Yönetime ikinci dönem için yeniden talip olduklarını da söyleyen Şimşek, "Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetimini belirleyecek seçimler öncesinde oylarınıza bir dönem daha talibiz. Geçtiğimiz dönem boyunca, size söz verdiğimiz hemen tüm konuları çözüme kavuşturduk" diye konuştu.

Muhabir: Hacer Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: