Sinan Engin: "Biz zayıf bir takımı elemedik"

UEFA Kupası'ndaki temsilcilerimizden Beşiktaş, 1.tur kuraları sonucunda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla eşleşti. Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin kurayı Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programa bağlanarak değerlendirdi;

"Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. Hayırlısı olsun. İlk maçın deplasmanda olması bizim için avantaj. Güçlü ve iyi bir takımız. Futbolda zayıf takım yok. Rakibinize açık verdiğiniz an pozisyonlara girebiliyorlar. 4-0 yendiğimiz zaman zayıf diyorlar ama öyle değil. Ben dün çok zayıf bir takımı elediğimizi düşünmüyorum. Ukrayna gibi gelişen ve futbola yeni yatırımlar yapan bir ülkenin rakibi ile karşılaşacağız. Hayırlısı olsun diyorum tekrar"

Reklam
Reklam

Sinan Engin bu sezon kurdukları kadro ve Beşiktaş'ın şu anki gücü hakkında ise şöyle konuştu;

"Geçen sene de bazı şeyleri çok istiyorduk, sıkıntılarımızı söylemiştim. Gerekli takviyeler yapamadığımızı kabul etmiştik. Bu sene Sivok ve Zapo'yu aldık. İbrahim Toraman ve Gökhan Zan da bizim için çok iyi stoperler. Biz bunlardan iyisini aramıyoruz. Ama uzun bir maratonda alternatifiniz olmalı. Çok istiyoruz bu sene şampiyon olmayı. Bu geniş kadroda bir forma savaşı var. Hocamız ilk 11, 18 kurmakta zorlanıyor. Amacımız buydu." dedi.