Sinan Engin: 'Fenerbahçe sizi gönderir'

Spor yorumculuğu yapan Sinan Engin, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Alper Potuk ve Volkan Şen için çarpıcı yorumlarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Beyaz TV'de Sinan Engin, Volkan Şen ve Alper Potuk'a uyarılarda bulundu.

Volkan Şen ve Alper Potuk'a seslenen Sinan Engin, "Volkan Şen'i ve Alper'i anlamakta zorluk çekiyorum. Adam size formayı veriyor, siz ısrarla istemiyorum diyorsunuz. Yarın bir gün Fenerbahçe alır 3-4 adam, sezon sonunda sizi gönderir. Volkan, Alper, Volkan'a söylüyorum, kenarda kal da bir asist yap" ifadelerini kullandı.

['Kadıköy'de yıllardır böyle olay görülmedi'](https://www.mynet.com/kadikoyde-yillardir-boyle-olay-gorulmedi-104756-myspor)

FENERBAHÇE'NİN ŞANSI VAR

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'nin devre arasından takviyelerle şampiyonluk adayı olacağını ileri süren Engin, "Volkan Demirel'i tebrik ediyorum. Böyle devam ederse Fatih Terim milli takıma alacaktır. Gençlerbirliği'ni tebrik ederim. Kalecilerini göremedim. Fenerbahçe'den oyun atıldı sandım. Fenerbahçe'nin fizik durumu kötü. Beşiktaş, Galatasaray kötü durumda. Fenerbahçe'nin şansı var. Devre arasında takviyelerle şampiyonluk adayı olur." şeklinde konuştu.