Sinan Uzun; “taraftarımzı Bizi Beklesin”

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün golcü oyuncusu Sinan kampı değerlendirdi. Takım...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün golcü oyuncusu Sinan kampı değerlendirdi. Takım içinde aile ortamı bulunduğunu ifade eden Hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını 22 yaşındaki genç oyuncu, taraftarlara, “Taraftarımızın beklentilerini karşılayacağız” mesajını gönderdi.

Geçtiğimiz sezon Balıkesirspor’dan kiralanan ve gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine toplayan genç golcü, sezon başında 1 yıllığına tekrar kiralanmaştı.

Kartepe’deki çalışmaların iyi gittiğini ifade eden Sinan Uzun, hava şartlarının zaman zaman bozulduğunu ifade etti. Zaman zaman yağan yağmur ve sisli havaya rağmen çalışmaların iyi gittiğini ve güç depoladıklarını ifade eden Sinan Uzun şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“Takımda bu sezon geçmişte oynadığım arkadaşlarda var. Emre İşçiler, Uğur Arslan Kuru, Zafer Cansız daha önceden bildiğim oyuncular. Bu benim için tabi ki avantaj. Taraftarımız bizi beklesin. Onlara layık bir takım olacağız. Bomba gibi bir takım olarak lige girmeyi hedefliyoruz”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: