Sinanoğlu; ‘Zenginin hakkını fakir dağıtsın’

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Adana İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divanı Toplantısı İl Başkanlığı toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Has Parti Genel İdare Kurulu üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Ahmet Münir Yaşar ve kurucu üye, Danışma Meclisi Üyesi Mustafa Namık Sinanoğlu'da katıldı. Toplantıda söz alan Ahmet Münir Yaşar, Türkiye'nin demokratikleşme ve ekonomik sürecinin iç açıcı olmadığını dile getirdi. Yaşar, “Bugün insanlar artık telefonla konuşmaktan çekiniyor, ekonomi sıcak para ile dönüyor, Türkiye'den sıcak para çekildiğinde kriz kaçınılmaz olarak kendini gösterir. Bu sorunları çözecek, tek parti Has Parti'dir. Türk, Kürt, Arap, Çerkez gibi etnik ayrımlar yapılarak ABD ve piyonu İsrail'in oyununa getirilmekteyiz. Masum fikirlerini söyleyenlerin cezalandırıldığı bir ülke değil, özgürlüklerin yaşandığı bir ülke istiyoruz. Zaman birlik zamanıdır,gelin birlik olalım" dedi. Daha sonra söz alan Danışma Meclisi Üyesi Mustafa Namık Sinanoğlu da yaptığı konuşmada maddeyi göklere çıkaran füze devrinin, ruhlarımızı iskelete çevirdiğini belirtti. Sinanoğlu; “Bizler istiyoruz ki zenginin hakkını fakir dağıtsın, fukaranın, mazlumun ahını ve feryadını zengin sustursun. Kanunları alimler yapsın, adaletliler de alimlerin yaptıkları kanunları tatbik etmekten mesul ve mukellef olsun. Ne ABD'nin idare ettiği bir ülke, ne Rusya'nın güdümünde bir yönetim, ne de AB'nin her istediğini yapan bir kukla idare olsun. Ahlak, edep ve hayadan yoksun ABD'siz, mazlumların ahını alan, AB'siz emperyalist Rusya'sız, milli ve manevi değerleri yüksek tam bağımsız bir Türkiye olsun.” Dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz