Sınav kaygısı semineri

Samsun Final Okulları sınav kaygısı semineri düzenlendi.Samsun Final Okulları öğrencileri sınava hazırlanma sürecini en sağlıklı şekilde geçirebilmeleri ve kaygılarını kontrol altına alabilmeyi öğrenebilmeleri adına Samsun Final Okulları Konferans Salonu’nda Uzm.

Samsun Final Okulları sınav kaygısı semineri düzenlendi.
Samsun Final Okulları öğrencileri sınava hazırlanma sürecini en sağlıklı şekilde geçirebilmeleri ve kaygılarını kontrol altına alabilmeyi öğrenebilmeleri adına Samsun Final Okulları Konferans Salonu’nda Uzm. Psikolog Mustafa Güral 6. 7. ve 8. sınıflarımıza "Sınav Kaygısı" konusunda bilgi verdi.
Yapılan seminerde uygulamalı örneklere de değinen Güral, sınavın ve onun çocuklar üzerinde oluşturduğu etkiyi anlattı. Bu etkiden kurtulmanın yollarına da değinen Güral, semineri başarılı bir şekilde sonlandırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz