Sınav Stresini Denizde Attılar-YGS'de Ter Döken Öğrencilerden Bazıları,sınavın Stresini Akyaka Beldesinde Denizegirerek Attı

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) ter döken öğrencilerden bazıları sınavın ardından denize gererek yorgunluklarını atmaya çalıştı.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) ter döken öğrencilerden bazıları sınavın ardından denize gererek yorgunluklarını atmaya çalıştı.

Gökova Körfezi'nin "Cennet köşesi" olarak tabir edilen ve her mevsim mavi ile yeşilin bir arada gözlenebildiği Akyaka'da sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Türkiye'nin bazı bölgelerinde kar yağışı ve soğuk hava etkili olurken, hava sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Akyaka beldesinde sıcak havayı fırsat bilen öğrenciler ve vatandaşlar sahilde yürüyüş yaptı, balık tuttu, denize girdi.

Reklam
Reklam

Sınavdan çıkan öğrencilerin bir kısmı plajda top oynamayı tercih ederken, bazıları denize girdi.

Akyaka'da güzel bir gün geçirdiklerini belirten öğrenciler, sınav ve kentteki kalabalığın streslerini artırdığını, Akyaka'da arkadaşlarıyla denize girerek güneşli günü değerlendirdiklerini anlattı.

Bazı öğrenciler ise Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarına katıldıklarını kaydetti.

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: