"Sınav Var Dediler, Geldik Semineri"

Akdeniz Üniversitesi Basın Yayın Topluluğu tarafından öğrencileri sınav stresinden uzaklaştırmak amacıyla "Sınav Var Dediler, Geldik Semineri" düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi Basın Yayın Topluluğu tarafından öğrencileri sınav stresinden uzaklaştırmak amacıyla "Sınav Var Dediler, Geldik Semineri" düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde konuşan eğitimci Osman Günal, sınav öncesi motivasyon sürecini anlattı. Sınavlara tekrar yaparak çalışılması gerektiğini belirten Günal, "Sınavlar öncesi tekrar yapılmazsa insan ezberlediklerinin yüzde 96'sını bir hafta sonra unutur. Derslerin ayda 5 kez tekrar edilmesi gerekir" dedi. Akdeniz Üniversitesi Basın Yayın Topluluğu adına konuşan Numan Ok ise etkinlikle öğrencilerin sınavlara nasıl hazırlanması gerektiğini ve karşılaşılan sorunlarla nasıl baş edileceğinin cevaplarını aradıklarını söyledi. Ok, "Bütün arkadaşların etkinlikten yararlanmasını temenni ederiz" diye konuştu. Etkinliğin sonunda Ok, Günal'a plaket verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: