Sınavında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi

Ankara’nın Polatlı ilçesinde Özel Samanyolu İlköğretim Okulu sınavlarda başarılı olan 40 öğrenciyi ödüllendirdi. Okul Konferans...

Ankara’nın Polatlı ilçesinde Özel Samanyolu İlköğretim Okulu sınavlarda başarılı olan 40 öğrenciyi ödüllendirdi. Okul Konferans salonunda yapılan ödül törenine, Savcı Akif Karakuş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Yardımcıları Ömer Elmas, Murat Yetiş, Samanyolu Lisesi Müdürü Mehmet Maya, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program okul tanıtım videosunun izlettirilmesiyle devam etti. İlköğretim 4,5,6 ve 7’inci sınıf öğrencilerinin katıldığı sınavda ilk 10’a giren 40 öğrenciye madalya, katılım belgesi ile hediyeleri verildi.

Reklam
Reklam

Özel Samanyolu Lisesi İlköğretim Okul Müdürü Ahmet Demirbaş, günümüzde ve gelecekte yaşanacak en önemli rekabetin eğitim, bilim ve teknoloji alanında olacağına dikkat çekti. Demirbaş, “Bu rekabette başarılı olmak için kaliteli eğitim, kaliteli bilim adamı yetiştirmek ve yetişen bu potansiyeli de çağdaş uygarlığa ulaşmada kullanmak olacaktır." dedi.

Sınava Polatlı genelinden bin 500 öğrencinin katıldığını aktaran Okul Müdürü Ahmet Demirbaş, bu katılımda öğretmenlerin ve idare kadrosunun büyük pay sahibi olduğunu belirtti.

Demirbaş ayrıca, 9 Haziran tarihinde yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar dilediğini sözlerine ekledi.
Program sonrası okul öğrencilerin oluşan halk oyunları ekibi Gaziantep Yöresine ait halk oyunları gösterisi yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: