Sincan Belediye Başkanı Tuna, Vatandaş Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, göreve geldiği günden bu yana "Birlikte Yönetim" anlayışı...

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, göreve geldiği günden bu yana "Birlikte Yönetim" anlayışı ile ilçe halkının istek, öneri ve şikayetlerini dinlemeye ve hizmetleri bu yönde gerçekleştirmeye devam ediyor. Her fırsatta istişare toplantıları düzenleyerek vatandaşla bir araya gelen Başkan Tuna, site yönetimlerinden davetleri de geri çevirmiyor. Sincan'da bulunan apartman ve site sakinlerinin davetlerine katılan Tuna, Sincan'ı ilçe halkı ile el ele yönetiyor.

Göreve geldiği günden bu yana halk günlerini devam ettiren Tuna, mahalle sakinleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve ilçe yöneticileriyle istişare toplantılarına ara vermiyor. Tuna, kendisine gelen site bahçelerinde sohbet ve komşularla buluşma davetlerini de geri çevirmiyor. Davet eden sitenin sakinleriyle sohbet eden Başkan Tuna, vatandaşın mutluluğuna da sıkıntısına ortak oluyor. Yüz yüze ve oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde ilçe sakinleri, Tuna'ya istek ve önerilerini birinci ağızdan ulaştırma fırsatı yakalıyor. Vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Tuna, vatandaşın sıkıntılarını dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyor.

Reklam
Reklam

Tuna bu defa da Okuyucular Sitesi ve Yeni Çankaya sitesi sakinlerinin davetine katıldı. Her iki sitenin de bahçesinde komşularla buluşan Tuna talepleri de yerinde görme fırsatı buldu. Göreve geldiği günden bu yana binlerce ilçe sakini ile görüşen Tuna, bu özelliği ile de en kolay ulaşılan ve insanları en çok dinleyen belediye başkanlarından biri. İlçeyi vatandaşla el ele yöneterek Sincan'ı Ankara'nın yükselen yıldızı haline getiren Tuna, her site ziyaretinde vatandaşın yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaşıyor.

Site sakinleri ile bir araya gelerek onların istek ve önerilerini dinlediğini belirten Tuna, "Vatandaşımızla bir araya gelmeye ve fikir alış verişinde bulunmaya oldukça özen gösteriyorum. Bu anlamda Cuma günleri düzenlediğimiz Halk Günlerinde vatandaşımızı dinliyor ve sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. İstişare toplantılarımızla da gerek sivil toplum kuruluşları gerek muhtarlar gerek de mahalle sakinleri ile bir araya gelerek ilçemizin gelişimine katkı sağlıyoruz. İlçemizdeki site sakinlerinin veya komşuların zaman zaman çay davetlerini de geri çevirmiyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: