Sincan Belediye Başkanı Tuna'ya Kardeş Belediyeden Ziyaret

Sincan Belediyesi, dünya kentleri ile kardeşlik bağlarını güçlendirmeye devam ediyor. Kıbrıs'tan Çin'e kardeşlik köprüleri kuran...

Sincan Belediyesi, dünya kentleri ile kardeşlik bağlarını güçlendirmeye devam ediyor. Kıbrıs'tan Çin'e kardeşlik köprüleri kuran Sincan Belediyesi'ni, KKTC'den Yeni Erenköy Belediyesi ziyaret etti.

Dünyanın dört bir köşesinden pek çok ülke temsilcilerinin gerek resmi, gerekse sivil ziyaretleri ile adını duyuran Sincan Belediyesi, yine kardeşleri ile buluştu. Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın bu seferki ziyaretçisi yavru vatan Kıbrıs'ın cennet köşelerinden Karpaz'ın Yeni Erenköy Belediyesi heyeti oldu. Dostluk ve kardeşlik mesajlarının verildiği ziyarette Yeni Erenköy Belediye Başkanı Özay Öykün ve eşi, anavatanda olmaktan çok memnun olduklarını dile getirdi. Öykün, Başkan Tuna'ya ev sahipliği için teşekkür ederek, Kıbrıs tablosunu takdim etti. Başkan Tuna da, Sincan gibi Yeni Erenköy'ün de simgesi olan lale tablosu hediye etti.

Reklam
Reklam

Yeni Erenköy Belediye Başkanı Özay Öykün, "Anavatanda kardeşlerimizle bir araya gelmekten son derece memnunuz. Ev sahibimiz Sayın Başkana tekrar teşekkür ederim" dedi.

Misafirlerini ağırlamaktan şeref duyduğunu belirten Tuna ise, "Kardeşlerimizle bir arada olmak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Mekanlar farklı olsa da kalplerimiz her zaman bir. Bizler tek vücut gibi birlikte hareket etmeliyiz. Sizleri burada görmekten ve ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. İlişkilerimizin ve dostluğumuzun artarak devam edeceğinden şüphem yok" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: