Sincan Belediyesi 2011 yılı faaliyet raporu onaylandı

Sincan Belediyesi'nin 2011 Yılı Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi'nde görüşülerek onaylandı.

Sincan Belediyesi'nin 2011 Yılı Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi'nde görüşülerek onaylandı.

Sincan Belediyesi Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'nın göreve geldiği günden bu yana yaptıkları icraatın değerlendirildiği Meclis Toplantısı'nda, faaliyet raporu Belediye Meclisi tarafından oy çokluğu ile kabul edildi.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna yaptığı konuşmada, bu hizmet yarışında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Başkan Tuna, Sincan Belediyesi olarak bu güne kadar hep birlikte halka en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek, hazırladıkları çalışma programını hızlı bir şekilde uygulamaya koyduklarını ve tüm kurumlarla işbirliğini sağladıklarını kaydetti.

Sincan Belediyesi'nin bu 3 yıllık süreçte ürettiği hizmetlerde Belediye Meclisi'nin katkılarını da ifade eden Başkan Tuna, bundan sonra da hep beraber hizmetleri sürdüreceklerinin bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: