Sincan Belediyesi, Cadde Ve Kaldırımları Deterjanlı Su Ile Temizliyor

Ankara Sincan Belediyesi ekipleri cadde ve kaldırımları deterjanlı su ile yıkıyor. İlçede ayrıca pazar yerleri...

Ankara Sincan Belediyesi ekipleri cadde ve kaldırımları deterjanlı su ile yıkıyor. İlçede ayrıca pazar yerleri ve çöp çıkarma noktaları da düzenli olarak araçlarla yıkanıyor.

Su tankerleri, vakumlu kaldırım süpürme araçları ile Sincan Belediyesi temizlik timi, ilçeyi deterjanlı sularla yıkıyor. Ekipler cadde, sokak ve kaldırımların yanı sıra pazar yerleri ve çöp çıkarma noktalarını da düzenli olarak yıkıyor. 'Daha Temiz Sincan' için hizmet sunmaya devam eden belediye, ilçe sakinlerinden de destek bekliyor. En güzel temizliğin kirletmemek olduğuna dikkat çeken belediye yetkilileri, temizlik konusunda vatandaş desteğine önem veriyor. 24 saat çalışan temizlik ekiplerine Sincan’da yaşayanlar 24 saat ulaşabiliyor. Vatandaşların temizlik çalışmalarıyla ilgili her türlü konudaki talep, öneri ve şikâyetlerini 269 27 27 numaralı Alo Çevre hattına bildirmeleri yeterli oluyor.

Reklam
Reklam

Temiz bir Sincan için el ele verilmesi gerektiğini vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Sincan’ımız hepimizin yaşadığı kocaman bir ev aslında, bu bilinçle biz belediye olarak ilçemizin en ücra köşesinde dahi temizlenmemiş bir tek yer bile bırakmamak için gayret ediyoruz. Halkımızın temizlik konusundaki hassasiyeti de bizi mutlu ediyor. Bu hassasiyetin artarak sürmesini diliyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: