Sincan Belediyesi, Kardeş Belediyelerle Iftar Veriyor

Ankara Sincan Belediyesi ‘Kardeş Belediyeler Projesi’ kapsamında Kosova’nın Prizren Belediyesi ve Bosna Hersek’in Doboj Jug...

Ankara Sincan Belediyesi ‘Kardeş Belediyeler Projesi’ kapsamında Kosova’nın Prizren Belediyesi ve Bosna Hersek’in Doboj Jug Belediyesi işbirliği ile bu şehirlerde iftar çadırı kurdu.

Kardeş belediyeler Kosova’nın Prizren Belediyesi ile Bosna Hersek’in Doboj Jug Belediyesi sınırları içinde iftar çadırları kuran Sincan Belediyesi, Ramazan boyunca farklı kültürleri aynı masada buluşturuyor. Bu kapsamda, Kosova ve Bosna Hersek’teki kardeş belediyelerde kurulan iftar çadırlarında Ramazan ayı boyunca iftar yemegi veriliyor.

Reklam
Reklam

Ramazan'ın birlik ve beraberlik olduğunu her fırsatta vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Ramazan ayı gönüllerin birleştiği mübarek bir aydır. Bizlerden çok uzaklarda olan sevgili kardeşlerimiz için düzenlediğimiz iftar yemekleri ile yanlarında olamasak da kalplerimizi ve dualarımızı iftar sofralarında birleştireceğiz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: