Sincan Belediyesi Kentsel Yenileme Danışma Ofisleri hizmete girdi

Ankara Sincan Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları...

Ankara Sincan Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Kentsel Yenileme Danışma Ofisleri kurdu. Sincanlılar, her iki mahallede de kurulan ofisler sayesinde kentsel yenileme hakkında merak edilen her şeyi öğrenebilecek. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Bu önemli projelerin her adımından vatandaşlarımızı haberdar ediyoruz.” dedi.

Sincan Belediyesi, Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde kentsel yenileme projeleri çerçevesinde yenilemeye giderken, vatandaşları bilgilendirmek için danışma ofisleri kuruyor. Her iki mahallede de açılan danışma ofisleri Sincanlılar için kentsel yenilemeye dair merak edilen her konuda hizmet verecek. Mahalle sakinleri projeler ile ilgili sorularının cevabını hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde danışma ofislerinden alabilecek. Bölgede devam eden fiziki durum ve değerlendirme çalışmasının en kısa sürede tamamlanmasının ardından görüşmelere de başlanacak.

Reklam
Reklam

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Sincan büyük bir dönüşümün içindedir, çalışmalarımız artan bir tempo ile devam ediyor. Hedefimiz, insanımızı mağdur etmeden bu büyük projeleri tamamlamaktır. Bunun için büyük bir hassasiyet ve titizlik içinde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İlçemize yeni bir çehre kazandıracak kentsel yenileme projelerimize dair tüm gelişmeleri de danışma ofislerimiz sayesinde vatandaşlarımız ile paylaşıyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: