Sincan Belediyesi Teknolojiyi Pazarlara Taşıdı

Sincan Belediyesi Zabıta Ekipleri, pazar yerlerini denetimlerinde tablet bilgisayar uygulamasına geçti.Pazar yerlerinde yapılan denetimler esnasında...

Sincan Belediyesi Zabıta Ekipleri, pazar yerlerini denetimlerinde tablet bilgisayar uygulamasına geçti.

Pazar yerlerinde yapılan denetimler esnasında pazarcı esnaflarının kayıt ve sicillerine tablet bilgisayar ile anında ulaşabilen Zabıta Ekipleri, Bilgi İşlem Müdürlüğü ile müşterek hazırladıkları yazılım sayesinde denetimlerini gerçekleştiriyor. Semt pazarlarında yapılan denetimler esnasında yapılan iş ve işlemler de Zabıta Müdürlüğünde anında görülebiliyor.

Sincan Belediyesi, teknolojinin imkanlarından yararlanmaya devam ediyor. Parkları güvenlik kameraları ve internetle donatan belediye, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için uygulamaya sunduğu e-belediyecilik uygulamalarıyla da vatandaşın takdirini topluyor. Bununla da kalmayarak teknolojinin her alanda kullanılmasını amaçlayan Sincan Belediyesi, pazar yerlerinin denetimlerinde de tablet bilgisayar uygulamasına geçti. Pazar yerlerinde yapılan denetimler de pazarcı esnafının kayıt ve sicillerine tablet bilgisayar ile anında ulaşabilen Zabıta Ekipleri, Bilgi İşlem Müdürlüğü ile müşterek hazırladıkları yazılım sayesinde hızlı ve güvenli bir şekilde denetimlerini gerçekleştiriyor. Semt pazarlarında yapılan denetimler esnasında yapılan iş ve işlemler ise Sincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden anında görülebiliyor.

Reklam
Reklam

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan hal kayıt sistemine de sahada yapılan denetimlerde anında ulaşabilen Zabıta Ekipleri, Pazar Yerleri Hakkında Yönetmelik çerçevesinde denetimlerini sürdürüyor.

Vatandaşın huzur ve güven içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri için pazar yerleri sürekli denetim altında tutulduğunu belirten Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Pazar yerlerimizi modern, sağlıklı ve temiz bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürürken teknolojinin imkanlarından da yararlanmayı ihmal etmiyoruz. Hızlı ve güvenli bir şekilde denetimlerimizi gerçekleştirmek için tablet bilgisayar uygulamasıyla esnafımızın sicilini ve kaydını anında kontrol edebiliyoruz. Vatandaşımızın güvenli ve huzurlu alışveriş yapması için denetimlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: