Sincan Belediyesi'nden Personeline Iş Güvenliği Eğitimi

Sincan Belediyesi, personeline iş güvenliği eğitim semineri düzenledi. Belediye, belli periyotlarda düzenlenen eğitim seminerleri ile...

Sincan Belediyesi, personeline iş güvenliği eğitim semineri düzenledi. Belediye, belli periyotlarda düzenlenen eğitim seminerleri ile personeli bilinçlendirerek iş kazalarının önüne geçmeyi ve vatandaşa daha iyi hizmet sunmayı hedefliyor. Personele seminerde işçi sağlığı ve güveliğinden iş kazalarını önlemeye, sosyal hak ve özgürlüklerden iş yerinde olabilecek acil durumlara kadar pek çok hayati konuda bilgilendirme yapıldı.

İş Güvenliği Uzmanı Ahmet Demiroğlu tarafından verilen eğitimde personellere meslek hastalıklarına yakalanmamanın bilgileri verilirken gerekli uyarılarda yapıldı. İş kazalarının sebeplerinin başında dikkatsizlik, yorgunluk ve dalgınlık geldiğini söyleyen Demiroğlu; “İstatistiklere göre iş kazalarının yüzde 98’i tehlikeli hareket ve davranışlardan, yüzde 2’sinin ise kaçınılmaz durumlardan kaynaklanıyor. O yüzden çalışanlar tehlikeli davranışlardan uzak durmalıdır.” dedi.

Reklam
Reklam

Eğitim seminerlerinin gerekliliğine vurgu yapan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da "Personellerimize belli sürelerde eğitimler veriyoruz. Bu eğitimler sayesinde hem vatandaşımıza daha iyi hizmet sunuyoruz hem de personellerimiz bilinçlendiriliyor. Personelimiz de seminerlere ilgi gösteriyor ve eğitmenleri dikkatle dinliyor. Bu da bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Seminerler düzenlemeye ve personelimizle el ele çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: