Sincan Belediyesi’ne Eğitimcilerden Teşekkür

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Eğitim her şeyin başı. Çocuklarımızın eğitimlerine destek vermek...

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Eğitim her şeyin başı. Çocuklarımızın eğitimlerine destek vermek bizim görevimiz, imkanlarımız çerçevesinde elimizden gelen yardımı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Sincan Belediyesi hizmetlerine vatandaşın desteğiyle devam ediyor. Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği’nin Temsilcileri Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya makamında eğitime verdiği yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Derneğin Sincan Temsilcisi Hayati Durmuş, “ Başkanımızın eğitime verdiği önem yadsınamaz. Gerek öğrenci transferleri için otobüs temini olsun gerek etkinliklerimiz için mekan olsun her konuda bizlere destek olmaktadır. Sosyal belediyecilik anlayışını en iyi yansıtan belediyelerin başında Sincan Belediyesi geliyor. Başkanımıza eğitime verdiği önem ve destek için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ise, “Milletin emanetini milletimize adil olarak dağıtmak için uğraşıyoruz. El birliği ile çalışmalarımızı sürdürmeliyiz ki vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilelim. Eğitimcilerimizin takdirini kazanmak bizleri memnun ediyor, kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: