Sincan Belediyespor, Ankara Şampiyonusuna Katılıyor

Sincan Belediyespor başarılarına bir yenisini daha ekledi. 14 yaş ve altı yetenekli sporcuların yer aldığı...

Sincan Belediyespor başarılarına bir yenisini daha ekledi. 14 yaş ve altı yetenekli sporcuların yer aldığı U-14 liginde grubunu şampiyon olarak tamamlayan minik sporcular Ankara Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Sincan’ın genç yetenekleri başarıları ile Sincan’ı gururlandırmaya devam ediyor. Pek çok spor dalındaki başarıları ile göz dolduran gençler bu kez de sahalardaki başarıları ile takdir topluyor. U-14 ve U-17 liglerinde başarılı performanslar sergileyen yetenekli ayaklar, Ankara Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

Hedeflerinin Türkiye Şampiyonası olduğunu belirten Sincan Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Bülent Şen ve antrenörler Tayfun Güler ile Nezir Tunalı, “Bizler diğer kategorilerde de başarılarımız sürdürmek istiyoruz. Yetenekli sporcularımıza A Milli Takımın antrenmanlarına göndererek tecrübe edinmelerini sağlıyoruz. Bizlere her türlü desteği sağlayan başta Sayın Belediye Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya ve Kulüp Başkanımız Ferhat Öksüz’e çok teşekkür ederiz.” dedi.

17 yaş ve altı sporcular da U-17 liginde oynadığı 16 maçtan 15’ini kazanarak grubunu şampiyon olarak tamamladı. Genç sporcular, yeteneklerini Ankara Şampiyonasında da sürdürmeyi amaçlıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: