Sincan Okuma Salonlarında Geleceğin Başarılı Gençleri Yetişiyor

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “SİSİAD ile ortaklaşa açtığımız okuma salonlarımız maddi durumu yetersiz olan...

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “SİSİAD ile ortaklaşa açtığımız okuma salonlarımız maddi durumu yetersiz olan dershaneye ya da her hangi bir kursa gidecek durumu olmayan öğrencilerimize hizmet veriyor” dedi.

Sincan Belediyesi ve SİSİAD işbirliği ile açılan okuma salonları başarılı gençler yetiştirmek için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Sincan ve Yenikent’te bulunan birçok okuma salonu ile maddi durumu yetersiz olan 6. 7.ve 8. sınıfa giden gençlerin Seviye Belirleme Sınavı’na (SBS) hazırlanmasını sağlıyor. Okuma salonları bilgili ve tecrübeli öğretmenleri ile birlikte bu yıl da yeni kayıt yaptıracak öğrencilerini bekliyor. Doküman ücreti hariç hiç bir ücretin alınmadığı okuma salonlarında dershane müfredatlarına bağlı kalınarak eğitimler veriliyor. Büyük ilginin olduğu okuma salonlarında bu yıl hedef 2 bin öğrenciye ulaşmak.

Reklam
Reklam

YENİ KAYITLAR BAŞLADI

Tecrübeli ve başarılı bir eğitim kadrosuna sahip olan okuma salonları, yeni kayıt döneminde yeni öğrencilerini bekliyor. Okuma salonlarına kayıt yaptırabilmek için 6. 7. ve 8. sınıfta okuyor olmak gerekiyor. Özellikle maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin hedeflendiği okuma salonlarına kayıt yaptırmak isteyenler kendilerine en yakın okuma salonuna giderek kayıt yaptırabilir.

HEDEF 2 BİN ÖĞRENCİ

Sincan ve Yenikent civarında birçok şubesi bulanan okuma salonları gençleri en iyi üniversiteye giden yolun önünü açacak olan liseye hazırlıyor. Bu yıl hedef 2 bin öğrenciye ulaşmak. Okuma salonlarında eğitimler hafta içi ve hafta sonu olmak üzere pek çok gruptan oluşuyor. Öğrenci kendine en uygun zamanı seçerek eğitimine devam ediyor.

Gelecek neslin önemini her zaman vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “SİSİAD ile ortaklaşa açtığımız okuma salonlarımız maddi durumu yetersiz olan dershaneye ya da her hangi bir kursa gidecek durumu olmayan öğrencilerimize hizmet veriyor. Tecrübeli ve bilgili eğitim kadrosu ile öğrencilerimiz dershanelerde alacakları eğitimi burada onlara ücretsiz olarak veriyoruz. SİSİAD’a da katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: