Sincan Organize Sanayi Bölgesi'nde Yangın

Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi Sanayi Sitesi 3. Cadde'de bir iş yerinde meydana gelen yangın...

Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi Sanayi Sitesi 3. Cadde'de bir iş yerinde meydana gelen yangın paniğe sebep oldu. İki katlı oto lastik ve madeni yağ dükkanında çıkan yangının dükkanın ikinci katında başladığı ve yoğun duman sebebi ile müdahale edilemediği öğrenildi.

Yangına çok sayıda itfaiye aracı, arazöz, pikap, iş makinesi, itfaiye ekipleri ile belediye personeli ve ASKİ ekipleri müdahale etti. Polis çevrede güvenlik tedbiri alırken olası dumandan zehirlenme ve yanık olaylarına karşı ambulanslar olay yerinde hazır bekletildi. Alevler rüzgarın da etkisiyle çevredeki ve yolun karşısındaki işyerlerine maddi zarar verdi. Dumandan etkilenen bir itfaiye görevlisi 112 ekipleri tarafından tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Ahmet Erbağ incelemelerde bulunmak için yangının çıktığı adrese geldi. Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Tesellimiz can kaybının olmamasıdır. Burada bulunan vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza büyük geçmiş olsun.” dedi. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın güçlükle kontrol altına alınabildi. Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği ve tamamen kül olan iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz