Sincan'da 1,5 Ton Atık Pilin Geri Dönüşümü Sağlandı

Sincan Belediyesi, 'Doğanın Pili Tükenmesin' sloganı ile ilçede atık pillerin toplanmasına devam ediyor. İlçedeki okullara,...

Sincan Belediyesi, 'Doğanın Pili Tükenmesin' sloganı ile ilçede atık pillerin toplanmasına devam ediyor. İlçedeki okullara, kamu hizmet binalarına ve muhtarlıklara atık pil toplama kutuları yerleştiren Sincan Belediyesi, son 1 yılda 1,5 ton atık pilin geri dönüştürülmesini sağladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar adına Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Ecel, Sincan Belediyesi’ne geri dönüşüm çalışmalarına katkılarından dolayı teşekkür mektubu yolladı. Teşekkür mektubunda, atık pil toplama oranlarının ilçede yıllara göre artış kaydettiği belirtilerek, Sincan Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olunduğu bildirildi. Geri dönüşüm çalışmalarına yapılan bu katkının, diğer belediyelere örnek teşkil etmesi gerektiği vurgulandı.

Reklam
Reklam

Denizleri, canlıları, bitkileri korumak ve gelecek nesillere daha güzel bir dünya bırakmak için vatandaşı, geri dönüşüm çalışmalarına destek olmaya çağıran Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Gelecek nesillere daha temiz, daha güzel bir dünya bırakmak için halkımızla el ele vererek çalışıyoruz. Geri dönüşüm projelerimize halkımızın gösterdiği ilgi bizleri memnun ediyor. Daha iyi bir dünyada yaşamak için herkesi geri dönüşüm çalışmalarına destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: