Sincan'da caddeler deterjanlı su ile temizleniyor

Sincan Belediyesi temizlik ekipleri, ilkbaharın gelmesiyle temizlik çalışmalarına hız verdi. Ekipler, kaldırımlar, pazar yerleri ve...

Sincan Belediyesi temizlik ekipleri, ilkbaharın gelmesiyle temizlik çalışmalarına hız verdi. Ekipler, kaldırımlar, pazar yerleri ve çöp çıkarma noktalarını deterjanlı su ile yıkıyor.

Sincan Belediyesi temizlik timi, su tankerleri, 2 adet vakumlu kaldırım süpürme aracı, 5 adet modern vakumlu yol süpürme aracı ve onlarca personeli ile hizmet veriyor. 24 saat çalışan ekipler, tazyikli su ile yıkama yapıyor. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Sincanımız hepimizin yaşadığı kocaman bir ev aslında. Bu bilinçle biz belediye olarak ilçemizin en ücra köşesinde dahi temizlenmemiş bir tek yer bile bırakmamak için çalışıyoruz.Vatandaşlarımızın sağlığı için tazyikli su ile sokaklarımızı yıkıyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar temizlik çalışmalarıyla ilgili her türlü talep, öneri ve şikâyetlerini 24 saat hizmet veren 269 27 27 Alo Çevre hattına bildirebiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: