Sincan'da Trafik Haftası Etkinlikleri

Ankara Sincan'da "Trafik Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ankara Sincan'da "Trafik Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hafta kapsamında düzenlenen bir programla Sincan İMKB İlköğretim Okulu öğrencileri, trafiğin hayati önemini vurgulayan şiirler ve kompozisyonlar okudu. Lale Meydanı Konferans Salonu'nda gerçekleşen programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Trafiğin günlük hayatımızın değişmez bir parçası olduğunu hatırlatan öğrenciler, kuralların vazgeçilmezliğini anlatırken tüm sürücüleri de daha dikkatli olmaya davet etti.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Trafik medeniyetin göstergesidir; yayasından, sürücüsüne bütün insanlar kurallara uyduğu takdirde kazaların sayısı da azalacaktır. Bu bilinçle tüm vatandaşlarımızın Trafik Haftası'nı kutlarım"dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: