Sındırgı Devlet Hastanesi'nde Simit, Peynir Ve Çay Ikramı Var

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bulunan Sındırgı Devlet Hastanesi, her cuma günü hastalara ücretsiz simit, peynir ve...

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bulunan Sındırgı Devlet Hastanesi, her cuma günü hastalara ücretsiz simit, peynir ve çay ikram ediyor. Yeni atanan Başhekim Dr. Yusuf İskender Coşgun ve Hastane Müdürü Süleyman Gür, fiziki şartlardaki iyileştirmelerden sonra ikramları da başlattı.

Yatan hastalara, muayeneye gelenlere ve personele çay, simit ve peynir ikramında bulunduklarını belirten Başhekim Coşgun, “Köylerden vatandaşlarımız, sabah kahvaltılarını yapmadan geliyor. Hastane yönetimi olarak mübarek cuma gününde ikramda bulunuyoruz. Böylelikle hastalarımıza bir nevi katkı sağlamış oluyoruz. Vatandaşlarımız, yeni uygulamadan oldukça memnun.” dedi. İkramlardan faydalananlar da, “Muayene sırası almak için köyden erken çıktığımızdan kahvaltı yapamıyorduk. Hastanede sıramız gelesiye kadar aç bekliyorduk. Hastane yönetimi tarafından başlatılan bu uygulamayla kahvaltımızı sıra beklerken yapıyoruz. Uygulamayı başlatanlardan Allah razı olsun.” şeklinde konuştu. Müdür Gür ise hastaların memnuniyeti için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz