Sındırgı Halkı Iftarda Buluştu

Balıkesir’in Sındırgı İlçesinde belediye tarafından verilen iftar yemeğine 4 bin kişi katıldı. Kapalı pazar yerinde...

Balıkesir’in Sındırgı İlçesinde belediye tarafından verilen iftar yemeğine 4 bin kişi katıldı. Kapalı pazar yerinde verilen iftar yemeğinin 8 ayrı noktan dağıtılmasıyla yoğunluk yaşanması önlendi.

Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, her yıl geleneksel olarak Kadir Gecesi'nde verilen iftar yemeğinde vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Geçen yıl 2 bin kişiye iftar yemeği verdiklerini belirten Başkan Ertuğrul “Geçen sene 2 bin kişiye iftar vermiştik bu sene 3250 kişilik sandalye koymuştuk ama ayakta kalan vatandaşlarımızla beraber bu sayı 4 bin kişiye ulaştı. Buraya gelmeniz bize güç veriyor. Sındırgının gücünü tüm Balıkesir’e gösteriyoruz. İnşallah bundan sonra daha iyi çalışmalarla Sındırgımız daha da büyüyecek. Yeni iş imkânları oluşmaya başladı. Üniversiteye ek bina inşaatına başladık. 750 öğrenci kapasitesi önümüzdeki yıl 2 bin öğrenciye çıkacak. Her fırsatta sizlere yeni müjdeler vermeye devam ediyoruz. Bu akşam da Sındırgımızın su sorununun çözüleceği müjdesini veriyorum. Daha önce pompalarla su verildiği için sizlerden her ay 80- 90 bin lira su parası topluyorduk. Bunun 40, 45 bin lirasını elektrik parası olarak ödüyoruz. Bu bizim için büyük maliyetti. Işıklar köyünde 300’lük boruyla ilçeye getirilecek su şebekeye bağlanacak. Işıklardan gelen su şehir şebekesine bağlandığı zaman yılbaşından itibaren su ücretleri tam yarı fiyatına düşecek. Bölgede en ucuz suyu Sındırgı halkı kullanacak. 2 tane tutulmamış sözümüz kaldı. Bir tanesi sıcak su, diğeri huzur evi. Sıcak su Eylül ayı içinde inşallah sizlerin katılımıyla kazmaya başlıyoruz. İki bölgeden kazı çalışmalarına başlayacak. Kazı çalışmaları Sındırgı'dan Hisaralan bölgesine ve Hisaralan bölgesinden Sındırgıya olmak üzere zamandan kazanacağız. Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Şimdiden Ramazan Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: