"Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun" Konya Devlet Tiyatrosu'nda

Geçen sezon Ankara Devlet Tiyatrosu'nda başarıyla sahnelenen ve kapalı gişe oynayan "Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun" Konya Devlet Tiyatrosu'nda

Geçen sezon Ankara Devlet Tiyatrosu'nda başarıyla sahnelenen ve kapalı gişe oynayan "Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun" Konya Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenecek.

Hatice Meryem'in yazdığı, Funda Mete'nin oyunlaştırıp yönettiği oyunun, dekor tasarımını Ceran Karahan, giysi tasarımını Günnur Orhon, ışık tasarımını ise Zeynel Işık tarafından hazırlandı.

Oyunda, yakışıklı bir adamın karısı olmak, bir adamın ikinci karısı, bir garibanın, bir cücenin, bir kasabın, bir lüzumsuz adamın, bir ayyaşın karısı olmak, kuvvetli bir gerçeklikle, mizahla ve sevgiyle kurulmuş "eş durumu" fantezileri anlatılıyor.

Reklam
Reklam

Oyunda ayrıca, "Kadınlık durumlarındaki" ezilmişliği, yoksunlukları, direnme ve ayakta kalma yolları da ince bir mizahla sahneleniyor.

Oyun, 11-14 Ekim tarihlerinde tiyatroseverlerle buluşacak.

Muhabir: Basir Gülüm

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: