Sinem Kobal'ın annesi daha fazla dayanamadı

Sinem Kobal'ın annesi, kızıyla ilgili yapılan yorumlara daha fazla dayanamadı. Nuray Kobal, bu kez Sinem Kobal'ın Instagram hesabının altına yapılan esprilere kızdı ve dava açmak kararı aldı.

Sinem Kobal'ın annesi Nuray Kobal, Arda Turan'ın Barcelona transferleri haberleriyle kızının hala konuşulmasın sitem etti. Daha önce kızı için iyi ki kurtulmuş Arda'dan diyen Nuray Kobal, bu kez Sinem Kobal'ın Instagram hesabının altına yapılan esprilere kızdı. Transferler haberlerinden sonra Sinem Kobal-Arda Turan ilişkisi tekrar gündeme gelince, güzel oyuncunun yeni paylaşımlarının altına eleştiri dozu yüksek mesajlar geldi. Her ne kadar Sinem Kobal önce yorumları silmeyi deneyip başa çıkamayınca, fotoğrafı kaldırsa da anne Nuray Kobal çok sinirlendi. Kızına yapılan eleştirilere dayanamayan Sinem Kobal'ın annesi, ağır hakaret mesajlarını mahkemeye verme kararı aldı.

BATAKLIKTA BOĞULMAYA HAZIR OLUN

Nuray Kobal daha önce Arda Turan'ın kızı hakkındaki "Sinem başka bir erkekle görüştüğü an benim için her şey bitmiştir" yorumuna büyük tepki göstermiş, Aziz Nesin'in şu sözleriyle "Bir kadına ne verirseniz verin, onu daha da büyük hale getirir. Ona sperm verirseniz size çocuk verir, ona ev verirseniz size yuva verir, ona sebze verirseniz size yemek verir. Ona bir gülücük verirseniz size kalbini verir. Kendisine verileni çarpıp çoğaltarak geri verir. Bu yüzden ona çamur atarsanız, karşılığında bir bataklıkta boğulmaya hazır olun." tepki göstermişti.

ARDA TURAN KİMDİR?

1987 doğum olan Arda Turan, futbol yaşantısına amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da başlamıştır. Şimdilerde La Liga ekiplerinden Atlético Madrid ve Türkiye Millî Takımında forma giyen Ünlü Futbolcu Arda Turan, doğduğu mahalledeki arkadaşlarıyla birlikte icat ettikleri orta-kafa-gol oyununun, orta ve pas yeteneğinin gelişmesinde önemli rol oynadığını ve dar sokaklarda futbol oynamasının da futbol tekniğini geliştirdiğini ifade etmiştir.2008 ve 2009 yıllarında Yılın Futbolcusu, 2013 yılında Yılın Sporcusu kategorilerini kazanan Arda Turan, 2010 yılında Yılın Futbolcusu ve 2012 ile 2013 yıllarında ise Avrupa'da Yılın Türk Futbolcusu kategorilerinde Futbol Plus Dergisi Yılın Futbol Oscarları ödülünün sahibi olmuştur. 2014 yılında 13. Uluslararası Türkiye Spor Adamları Ödülleri kapsamında; Avrupa'da Yılın Futbolcusu ödülünü kazandı. 2008 yılında İspanyol spor dergisi Don Balón tarafından, 1987 ve üstü doğumlu 100 yıldız futbolcu arasında en iyi 8. futbolcu seçilmiştir. Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından 2009 yılının en popüler aktif futbolcusu olarak gösterilmiştir.

Anahtar Kelimeler: