Sinema Caddesi'nde Altyapı Yenileniyor

Malatya Belediyesi tarafından, tarihi Beşkonaklar'ın bulunduğu Sinema caddesi yeniden düzenleniyor. Caddede bulunan eski yapıların dokusuna...

Malatya Belediyesi tarafından, tarihi Beşkonaklar'ın bulunduğu Sinema caddesi yeniden düzenleniyor. Caddede bulunan eski yapıların dokusuna uygun olarak altyapı çalışması yapılıyor.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberindekilerle Beşkonaklar'da yapılan çalışmaları inceledi. Tarihi Beşkonaklar'ın bulunduğu Sinema Caddesi'nin mevcut dokusuna uygun çalışma yürüttüklerini belirten Çakır, ilk olarak buranın alt yapısını yenilediklerini anlattı.

Caddenin kaldırımlarını ve ışıklandırmasını tamamladıklarını dile getiren Çakır, ayrıca Beşkonaklar'ın güzelliğine uygun zambak ağaçları diktiklerini ifade etti. Çakır, ''Çalışmalar bittiğinde Beşkonaklar, adına yakışır bir görünüme kavuşacak.'' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: