Sinema Caddesi'ndeki Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı

Malatya'da Sinema Caddesi’nde yapılan düzenleme çalışmaları tamamlandı.Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Hasan...

Malatya'da Sinema Caddesi’nde yapılan düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay ve bazı daire müdürleriyle birlikte Sinema Caddesi’nde yapılan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Çakır, Sinema Caddesi’nin Atatürk Caddesi ile Fuzuli Caddesi’ni birbirine bağlayan Malatya için önemli akslardan biri olduğunu belirterek, “Burası, Beşkonaklar’dan dolayı il dışından gelen misafirlerin veya turist olarak gelen bir çok ziyaretçinin de uğradığı yerlerden bir tanesi. Buranın altyapısıyla birlikte çevre düzenleme çalışmalarına önem verdik. Bugün itibariyle de buradaki çalışmaları tamamlamış olduk” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Çakır, Beşkonaklar’ın verdiği tarihi dokuya uygun olarak çalışma yaptıklarını kaydederek, “Traverten ve bazalt (doğal taş) kullanarak yaklaşık 8 bin metrekarelik alanı kapladık. Sinema Caddemizi kanal boyuna bağlayan 4 sokağımızın çalışmaları da bu proje kapsamında tamamlandı. Güzel bir cadde oldu. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Sinema Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Çakır, görüş alışverişinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Çakır’a teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: