Sinema keyfini evinize taşıyın! Samsung'tan Xiaomi'ye çok beğenilen projektörler

Evde sinema keyfi yaşamak isteyenlerin ilk tercihi olan projeksiyon cihazları artık çok daha yüksek çözünürlük ve taşınabilirlik sunuyor. Özellikle büyük ekranlarda film izlemek ya da oyun oynamak isteyenler için projektörler, televizyonlara güçlü bir alternatif. Xiaomi ve Samsung gibi dev markaların cihazları da sinema gecelerini bambaşka bir seviyeye taşımak isteyenler için birbirinden etkileyici seçeneklere sahip. Biz de sizler için her ihtiyaca uygun projektörleri derledik. İşte detaylar!

Pek çok projektör modeli, yalnızca film izlemekle kalmayıp oyun oynarken veya spor karşılaşmalarını izlerken de keyfinizi katlayan özelliklere sahip. Bu nedenle siz de büyük ekranda film izlemekten ya da oyun oynamaktan keyif alıyorsanız doğru projektörü bulmak oldukça önemli. Xiaomi'nin portatif mini projeksiyon cihazlarından Samsung'un üst düzey projeksiyonlarına kadar uygun fiyatlı seçeneklerden en yeni teknolojilere kadar sizin için öne çıkan projeksiyonları bir araya getirdik. Sinema salonu atmosferini evinize taşımaya hazırsanız hadi, içeriğe geçelim!

1. İstediğiniz içeriği anında izelemeniz için: Samsung Freestyle 2. Nesil Beyaz Projeksiyon Cihazı


Otomatik kurulum özelliği ile açıldığı anda görüntüyü otomatik olarak ayarlayarak kusursuz bir deneyim yaşatan Samsung Freestyle 2. Nesil projeksiyon cihazı, kompakt tasarımı ve hafifliği ile her yere götürülebilir. Full HD görüntü ve 360° ses deneyimli 5 watt hoparlörleriyle bulunduğunuz ortamı sinema salonuna çeviren projeksiyon cihazı, Samsung Smart Hub ve Gaming Hub sayesinde dilediğiniz oyun ve TV uygulamalarına tek bir yerden ulaşmanıza da imkan tanıyor.

Kullanıcılar ne diyor?

Kullanıcılar cihazın taşınabilirliğini çok seviyor ve kamp ile tatil gibi yerlerde kolayca kullanılabildiğini söylüyorlar. 360 derece ses kalitesinin beklenenden iyi olduğunu ve cihazın çok hızlı bir şekilde kurulduğunu belirtiyorlar.

Ürünü İncele

2. Salonunuzda sinema salonu atmosferini yaratan: Xiaomi Mijia Beyaz Projeksiyon Cihazı


Yeni nesil DMD çipleri ile her sahnede sinema kalitesinde netlik ve canlı renkler sunan Xiaomi Mijia Projeksiyon Cihazı, 1080P çözünürlüğü ve HDR10 desteği ile evinizde sinema keyfi yaşatıyor. Motorlu odaklama özelliğiyle açıldığı anda otomatik olarak en net görüntüyü yakalayan projeksiyon cihazı, ekran köşelerinde piksel kaybı olmadan net görüntüler sağlayarak film izlemeyi bir keyif haline getiriyor.

Kullanıcılar ne diyor?

Yorumlara göre cihaz, sessiz çalışıyor ve görüntü kalitesi karanlık odalarda harika iş çıkarıyor. Kullanıcılar, cihazın otomatik odaklama özelliğinin oldukça başarılı olduğunu ve kurulumu basit bulduklarını belirtiyorlar.

Ürünü İncele

3. Televizyon ekranlarının sınırlarına takılmayın: Anker Apollo Siyah Projeksiyon Cihazı ve Hoparlör


Anker Apollo, hem taşınabilirliği hem de geniş bağlantı seçenekleriyle evde ya da dışarıda izleme zevkini sürdürmenize imkan tanıyor. Anker Apollo ile HDMI, USB, Bluetooth gibi birçok cihazla hızlıca bağlantı kurabilir, dokunmatik paneli sayesinde eğlencenizi parmaklarınızın ucuyla kontrol edebilirsiniz. Üstelik, Anker Connect uygulaması ile telefonunuzdan da takip edebilirsiniz.

Kullanıcılar ne diyor?

Kullanıcılar, Anker Apollo'nun dokunmatik kontrol panelini çok pratik buluyor. Ayrıca görüntü ve ses kalitesi beklentilerin üzerinde, özellikle çocuklarla dış mekan aktivitelerinde çok keyifli olduğu ifade ediliyor.

Ürünü İncele

4. Şık ve güçlü: Asus ZenBeam Latte L1 Gri LED Projektör


Estetik tasarımı ve hafifliğiyle öne çıkan Asus ZenBeam Latte L1, 720p çözünürlüğü ve 300 lümen gücüyle net ve parlak görüntüler verirken Harman Kardon hoparlörleri ile de güçlü bir ses deneyimi sunuyor. HDMI, USB ve Bluetooth bağlantıları ile her türlü cihaza kolayca bağlanabileceğiniz projektörün 6.000 mAh pili ise 3 saate kadar kesintisiz video izleme keyfi yaşatıyor.

Kullanıcılar ne diyor?

Kullanıcılar cihazın ses ve görüntü kalitesinden oldukça memnun. Taşınabilir olması ile kamp ve tatil gibi dış mekanlarda kullanışlı olduğunu belirtiyorlar. Pil ömrü de kullanıcılar tarafından beğeniliyor.

Ürünü İncele

5. Android ev sineması keyfi: Osiuujkw Salange HY300 Geniş Menzilli Beyaz LED Projektör


Hafif yapısıyla ev sinema keyfini portatif hale getiren Osiuujkw Salange HY300, dahili Android 11.0 sistemi ile tıpkı bir cep telefonu gibi çalışabiliyor ve ek bir oynatma cihazına ihtiyaç duymadan doğrudan uygulamalar üzerinden film ve dizi izleyebiliyorsunuz. 130 inçlik geniş projeksiyon ekranı, özellikle büyük alanlarda kullanıldığında etkileyici bir görüntü sunuyor. Wi-Fi, Bluetooth, HDMI gibi farklı bağlantı seçenekleriyle neredeyse her cihazla uyumlu olan projektörün küçük boyutlarıyla da sorunsuzca seyahat edilebiliyor. Ayrıca, eğik görüntüleri otomatik olarak düzelterek her zaman dikdörtgen ekran elde etmenize yardımcı oluyor.

Kullanıcılar ne diyor?

Kullanıcılar projeksiyonun kompakt boyutunu sıkça övüyor. Görüntü kalitesinin beklenenden çok daha iyi olduğunu ve kurulumunun son derece basit olduğunu vurguluyorlar. Projektörün Android sistemi sayesinde uygulamalar yüklü geldiğinden dizi film izlemeye erişimin zahmetsiz olması da dikkat çekiyor.

Ürünü İncele

6. 4K görüntüde film geceleri için: Viewsonic PX701-4K UHD Beyaz Projektör


Viewsonic PX701-4K, ev sineması ve oyun keyfini 4K UHD çözünürlükle zirveye taşıyor. 3840x2160 piksel çözünürlüğü ve 3200 lümen parlaklığı ile hem gündüz hem gece kullanımında harika bir görüntü yaratıyor. Oyun meraklıları için 144 Hz yenileme hızı ve HDR teknolojisi, daha canlı renkler ve akıcı görüntüler gösteriyor. HDMI bağlantısıyla hızlı kurulabilen, uzaktan kumandasıyla rahatlıkla kontrol edilebilen ve her türlü ışık ortamına uyum sağlayan cihaz, sinema geceleri ya da uzun oyun maratonları için biçilmiş kaftan!

Kullanıcılar ne diyor?

Kullanıcılar, projektörün görüntü kalitesinin muazzam olduğunu ve 4K çözünürlüğün her detayı mükemmel bir şekilde yansıttığını belirtiyor. Projektörün oyun modu da oldukça beğeniliyor ve pek çok kişi tarafından gecikmesiz oyun deneyimi yaşattığı belirtiliyor.

Ürünü İncele

7. Oyun severlere özel: BenQ TH685i 3500 Beyaz Kablosuz Projeksiyon


BenQ TH685i, oyun severler ve film tutkunları için ideal bir kablosuz projeksiyon cihazı. Ürünün 3500 ANSI lümen parlaklığı, 1080p HDR çözünürlüğü ve düşük giriş gecikmesi, hızlı tepkiler gerektiren oyunlarda etkileyici bir performans veriyor. Yerleşik hoparlörleriyle ses deneyimini de üst seviyeye taşıyan cihaz, Google Play ile entegre olup binlerce uygulamaya erişim imkanı tanıyor. Üstelik, otomatik dikey hizalama ve esnek lens ayarı ile de her ortamda mükemmel görüntü almanıza yardımcı oluyor.

Kullanıcılar ne diyor?

Kullanıcılar cihazın oyun performansından oldukça memnun. Düşük giriş gecikmesi ve HD görüntü desteği ile özellikle oyun oynarken harika vakit geçirdiklerini ifade ediyorlar. Üstelik, sabah perdeler açıkken bile net görüntüler elde edilebildiği sıkça vurgulanıyor.

Ürünü İncele

8. Dizilerinizi dev ekranda izleyin: Epson CO-FH02 Full HD Beyaz Projeksiyon Cihazı


Android TV özelliği ve dahili Wi-Fi ile ev sineması deneyiminizi bir üst seviyeye çıkaran Epson CO-FH02, Full HD 1080p çözünürlüğü ve 3000 AL parlaklığı ile hem gündüz hem gece kullanımı için ideal. Ürünün özel HDMI Stick’i sayesinde tüm popüler yayın platformlarına anında erişim sağlayabilir, 1,19-1,61 geniş atım oranı ile her mesafeden net ve geniş bir görüntü alabilirsiniz. Ayrıca, güçlü dahili 5 W hoparlörü ile ses deneyiminiz de en az görüntü kadar etkileyici olacak.

Kullanıcılar ne diyor?

Kullanıcılar, Epson CO-FH02’nin kullanım kolaylığını ve görüntü kalitesini övüyor. Android TV desteği de ek cihazlara ihtiyaç duymadan Netflix, YouTube gibi platformlara erişim açısından çok pratik bulunuyor.

Ürünü İncele

9. Her an yanınızda: Nebula Mars 3 Air Gri Projeksiyon Cihazı


Nebula Mars 3 Air, 1080p HDR ekranı ve 400 ANSI lümen parlaklığı ile her ortamda net ve canlı görüntüler veriyor. 2,5 saatlik uzun oynatma süresi ile film gecelerinin tadını çıkarabileceğiniz projektörün dahili Dolby ses sistemi ise sinema deneyimini tamamlayan bir diğer harika özellik. Aynı zamanda, hızlı kurulum ve otomatik hizalama özellikleriyle de birkaç saniyede kullanıma hazır hale geliyor.

Kullanıcılar ne diyor?

Kullanıcılar, cihazın taşınabilirliğini ve kompakt tasarımını çok beğeniyor. Görüntü kalitesinin oldukça net ve küçük alanlar için ideal olduğu yorumları fazlasıyla yaygın. Hoparlör kalitesi de oldukça övülüyor.

Ürünü İncele

10. Evinizin her köşesine kurabileceğiniz: Yaber Pico T1 Siyah Projeksiyon Cihazı


Kompakt yapısı ile öne çıkan Yaber Pico T1, 1080p destekli çözünürlüğüyle net ve canlı görüntüler sunarken hafif ve küçük boyutlarıyla da her yere zahmetsizce götürülebiliyor. Bluetooth, Wi-Fi, USB ve HDMI gibi çoklu bağlantı seçenekleriyle her türlü cihaza uyum sağlayarak kullanım kolaylığı yaşatan projektör, hem evde hem de dışarıda kullanmak için ideal bir seçenek.

Kullanıcılar ne diyor?

Kullanıcılar, Yaber Pico T1’in portatif yapısı ve kolay bağlantı seçenekleri sayesinde her yerde rahatlıkla kullanılabilmesini çok pratik buluyorlar. Ayrıca gündüz de dizi ve filmleri sorunsuzca izleyebildiklerinden bahsediyorlar.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.