Sınıfta kalp krizi geçirerek öldü

SAMSUN (İHA) - Samsun Karşıyaka Lisesi'nde öğrenim gören bir öğrenci, sınfta arkadaşlarının gözleri önünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Lisesi 10 Fen A sınıfı öğrencesi Umut Arslan Eroğlu (17), bugün sabah saatlerinde sınıfta öğretmenlerinin gelmesini beklerken bir anda fenalaşarak hayatını kaybetti. Kalp büyümesi rahatsızlığı olduğu öğrenilen Umut Arslan Eroğlu'nun ailesi olayı öğrenir öğrenmez okula koştu. Anne Nurcan Eroğlu ve baba Engin Eroğlu ile tüm öğrenci arkadaşlarını ve öğretmenlerini üzen olayın ardından Umut için okul önünde bir tören düzenlendi.

Reklam
Reklam

Okul önünde düzenlenen törende gencin ailesi, yakınları arkadaşları ve öğretmenleri gözyaşlarına boğuldu. Okul Müdürü Suat Koçer, öğrencilerine seslenerek, "Umut da sizin gibi umutları, hayalleri olan bir arkadaşınızdı. Ne olduğunu anlayamadan hazin bir şekilde aramızdan ayrıldı. Arkadaşınıza haklarınızı helal edin. İyi bir öğrencimizdi. Allah da affetsin" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Vaizi Cafer Yiğit'in yaptırdığı duanın ardından arkadaşlarının omuzlarında cenaze aracına konulan Umut Arslan Eroğlu, Soğuksu Mahallesi Küçük Cami'de Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.