Sınır birliklerine tank sevkıyatı

ŞIRNAK (İHA) - Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları devam ederken Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da askeri hareketlilik sürüyor. Hakkari'deki sınır birliklerine Şırnak üzerinden çok sayıda tank sevk edildi. Tanklar daha sonra Cudi Dağı'na gönderildi.

TSK'nın, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarının aralıksız sürdüğü Şırnak ve Hakkari bölgesinde askeri hareketlilik hız kesmeden devam ediyor. Şırnak'ın Silopi ve Cizre ilçesindeki askeri birliklerden Hakkari'deki sınır birliklerine çok sayıda askeri araç ve tank sevkıyatı yapıldı. Tank sevkıyatında Skorsky tipi helikopter havadan güvenlik sağlarken zırhlı araçların da yol güvenliğini sağladığı görüldü.

Reklam
Reklam

ŞIRNAK DAĞLARINDA OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik Şırnak sınırları içerisindeki Cudi, Gabar ve Kato dağlarındaki operasyonları da devam ediyor. Irak sınırında eylem hazırlığı içerisinde oldukları tespit edilen PKK'lı teröristlere yönelik olarak sınır kesimiyle Cudi, Gabar, Kato dağlarında operasyonlar sürdüren güvenlik güçlerine helikopterler de destek sağlıyor.