Sınır Kapısında Uyuşturucu Operasyonu

EDİRNE (AA) - Türkiye'ye geçiş yapmak için Pazarkule Sınır Kapısı'na gelen bir yolcu otobüsünde, 15 kilo 220 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Türkiye'ye geçiş yapmak için Pazarkule Sınır Kapısı'na gelen bir yolcu otobüsünde, 15 kilo 220 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, sınır kapısına gelen Yunan plakalı yolcu otobüsü, risk analizleri çerçevesinde narkotik dedektör köpeği Bony'nin de katılımıyla arandı. Otobüsün bagaj kısmındaki bir valizde, esrar yapımında kullanılan 15 kilo 220 gram uyuşturucu madde bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan G.A ve B.H.Y işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, savcılık tarafından ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz