Sınır Kapısında Uyuşturucu Operasyonu

EDİRNE (AA) - İpsala Sınır Kapısı'na, yurt dışına çıkmak için gelen bir otomobilde 11 kilo 951 gram eroin ele geçirildi. 

İpsala Sınır Kapısı'na, yurt dışına çıkmak için gelen bir otomobilde 11 kilo 951 gram eroin ele geçirildi. Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Yunanistan'a gitmek için İpsala Sınır Kapısı'na gelen Arnavut uyruklu M.B'nin kullandığı otomobil, risk analizleri çerçevesinde x-ray taramasına sevk edildi. Taramada yoğunluk tespit edilen otomobilin tavan kısmındaki gizli bölmede yapılan aramada, 11 kilo 951 gram eroin bulundu. Gözaltına alınan M.B ile otomobildeki A.Ç, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz