SINIRLARI ZORLAYAN TEKLİFLER

Ünlüler bazen kendilerine gelen ve "taciz" sınıfına giren teklifler yüzünden öyle zor anlar yaşıyor ki..

İşte ünlüleri şaşırtan, canlarını sıkan hatta bazen yasal yollara başvurmaya zorlayan o teklifler.


Vergi borcunu ve yaşadığı malikanenin kirasırı ödeyemeyen bu yüzden de tasarım kıyafetlerini satışa çıkaracağı konuşulan Lindsay Lohan'a bir striptiz kulübünden iş teklifi geldi.

New York'taki Scores adlı striptiz kulübü internet siteleri için hazırlanacak videolarda hosteslik yapması karşılığında vergi borcunu ve ev kirasını ödemeli önerdi.

Reklam
Reklam

Lohan'ın gece kulübüden aldığı teklif mektubunda "Anladığımız kadarıyla mon zamanlarda vaktinizin bir bölümünü New York'ta geçiriyorsunuz. Sizinle internet sitemiz için hazırlanacak bazı etkinlikler için çalışmak istiyoruz" denildi.


Bazı iddilara göre Lohan'a önerilen bu iş çıplaklık ya da striptiz gibi unsurlar içermiyor. Ama bazı iidalara göre de sözkonusu kurulu internet üzerinden geceleri evlerinde yalnız geçiren erkeklere yönelik bazı videolar ve özel etkinlikler hazırlıyor.


İngiltere Veliaht Prensi Charles'ın oğluyla evlenen Kate Middleton'ın kızkardeşi Pippa da ablası sayesinde tüm dünyanın dikkatini çekti.

[

****](http://sayyac.mynet.com/tiklama/380?tags=marcamarcahabertextlink&url=http://www.marcamarca.com.tr?ref=mynettxt)


Özellikle düğün günü ablasından rol çalan Pippa'ya çektiği porno filmlerle tanınna Vivid Entertainment şirketinden teklif gitti.


Genç kadına birlikte çalışma karşılığında 5 Milyon Dolar teklif edildi. Elbette bu teklif geri çevrildi.

Reklam
Reklam

Britney Spears da ahlaksız teklif alan ünlülerden. 2000 yılında bir işadamı ünlü şarkıcıya kendisiyle bir gece geçirmesi karşılığında 7.5 Milyon Dolar önerdi.


Spears bu teklifi 'iğrenç' diyerek reddetti.


Hollywood'un güzel yıldızı Charlize Theron da böyle ilginç bir teklif yüzünden kalabalık önünde zor durumda kaldı.


Bir basın toplantısı sırasında bir gazeteci Theron'a evlenme teklif etti. Hatta daha da ileri giderek "Yatağın hangi tarafında yatmak istersin" diye sordu.


Pamela Anderson, Las Vegas'tda bir poker oyununda 250 bin dolar kaybetti.


Poker uzmanı olan Rick Solomon bir öpücük karşılığında ünlü yıldızın borcunu sileceğini söyledi.


İkili bu olaydan sonra ilişkilerini ilerletip evlendi: Ama olaylı bir şekilde boşandılar.


Simon Cowell, Mezhgan Hussainy ile nişanlandığını açıkladıktan sonra ilginç bir olay yaşandı.


Hayranı olan Amanda Ann Browne adlı şarkıcı üzerinde "Onun yerine benimle evlen" yazılı bir pankart açtı. Olay sonra tatlıya bağlandı.


Kelly Brook da Cannes Fsetivali sırasında ahlaksız teklif aldı.

Reklam
Reklam

Bir İngiliz milyarder ünlü mankene kendisiyle bir gece geçirmesi karşılıında 1 Milyon Euro önerdi.


Brook bu teklifi reddetti.


Katıldığı şarkı yarışmasında sesinin güzelliğiyle dikkat çemen Susan Boyle da ahlaksız teklif aldı.


Yarışmada tanındığında 47 yaşında ve bakire olan Boyle bekaretini kameralar karşısında yitirmesi önerildi. Bunun için önerilen para da 1 Milyon Sterlin'di. Boyle bu teklifi reddetti.


Güzel oyuncu İpek Tuzcuoğlu, ahlaksız teklif aldığını itiraf eden isimlerdendi.


Tuzcuoğlu, “Başrol yönetmenin yatağından geçer” kuralının her zaman işlediğini ve çok genç yaşlarında kendisinin de böyle bir ahlaksız teklifle karşılaştığını söylemişti. Tuzcuoğlu bu teklifi reddetti ve yıllar sonra anlattı.


Doğa Bekleriz de eski eşiyle evli olduğu dönemde böyle bir teklifle karşılaştığını söylemişti.


Eski manken Namık Güldeniz ile mutlu olduğu günlerde, aile dostu gibi gördüğü bir iş adamının kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu açıklamıştı. Bir dönemin ünlü mankeni bunu açıklamak için aradan zaman geçmesini beklemişti.

Reklam
Reklam

Manken Şenay Akay da ahlaksız teklif alan ünlülerden. Akay başına gelenleri şöyle anlatmıştı:


Kendisini playboy sanan birisi “Gel benimle geceleri takıl, sevgilim gibi davran, karşılığında sana para vereyim” dedi. Para karşılığında bu reklam ilişkisi teklifini reddetti.


Murat Dalkılıç, bir gece barda sahnedeyken garson kendisine bir peçete verdi.


“Şarkı isteğidir” düşüncesiyle açtığı peçetede “Beş gece için 3 bin dolar, 10 gece için 5 bin dolar veririm. Çıkışta seni alırım” yazıyordu. Notu yazanı ararken 60 yaşlarında bir kadının kendisine gülümsediğini gördü. Hemen kağıdı garsonla geri gönderdi. Olay medyada günlerce konuşuldu.