Sinop Belediyesi faaliyetleri

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, şehir girişinin bölünmüş yol haline getirileceğini söyledi.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, şehir girişinin bölünmüş yol haline getirileceğini söyledi.

Çalışmalarla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Ergül, Sinop şehir girişi olarak bilinen Gelincik mevkisinin bölünmüş yol haline getirileceğini, bu konuda çalışmalara başlandığını söyledi.

Çift şeritli şehir giriş yolu yapımı çalışmalarına İl Emniyet Müdürlüğü önünden başlandığını vurgulayan Ergül, "Proje uzatılarak tarihi cezaevi önüne kadar gelecek. Yol ile birlikte perde duvar ve istinat duvarı yapımına da başlandı. Sinop'un şehir girişi bundan böyle duble yol olarak halkımıza hizmet verecek. İlerleyen günlerde bu yolun alt yapısı olan, su ve kanalizasyon gibi çalışmalarını da başlatacağız. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Sinop trafik yönünden daha rahat bir alana kavuşmuş olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Çalışmalar sırasında kısmen trafiğin aksayacağını da vurgulayan Ergül, vatandaşlardan sabırlı olmalarını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: