Sinop Fem Dershanesi'nin YGS Başarısı

Sinop Fem Dershanesi, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarının gururunu yaşıyor. 2013 YGS sonuçlarına göre...

Sinop Fem Dershanesi, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarının gururunu yaşıyor. 2013 YGS sonuçlarına göre dershane öğrencileri yüzde 100 başarı sağladı.

Sınav sonuçlarıyla ilgili açıklamada bulunan Sinop Fem Dershanesi Müdürü Mustafa Kaymak, FEM Dershaneleri olarak başarılarımızın temelinde, özverili öğretim kadrosu, kaliteli doküman, nitelikli rehberlik ve objektif ölçme ve değerlendirme yattığını söyledi.

Kaymak, “Sinop Fem Dershanesi öğrencilerimiz bu yıl da bizleri sevindirmeyi başardı. 2013 YGS’de öğrencilerimizin tamamı başarılı olmuştur. Geçen yıl 2012 YGS’de Yusuf Kaan Özbek ile Sinop birinciliğini elde eden Sinop Fem Dershanesi geleneğini bozmadı ve bu yılki 2013 YGS’de de Deniz Şahinkaya ile tüm puan türlerinde Sinop 1.liğini kazandı. YGS Sinop 1.si olan öğrencimizi, öğretmenlerini ve ailesini kutlarız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

YGS sonucu beklentilerinin altında gelen öğrencilerin moral bozmadan LYS'ye çalışmalarına devam etmeleri gerektiğini vurgulayan Kaymak, "YGS’nin üniversite yerleştirme puanlarına yüzde 25 yüzde 30 arasında etki edecek. Asıl puanların LYS ile kazanılacak. LYS ‘deki her sorunun değerinin YGS sorularına göre 2 veya 3 kat daha fazla puan getirisi olacak" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: