Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik: "Nisan ayında ilimizde 950 sporcu gelecek"

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Nisan ayında Sinop'ta gerçekleşecek sportif faaliyetlere ve müsabakalara 950 sporcu geleceğini

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Nisan ayında Sinop'ta gerçekleşecek sportif faaliyetlere ve müsabakalara 950 sporcu geleceğini söyledi.

Nisan ayında gerçekleştirecekleri programlar ile ilgili bilgi veren Çelik, Nisan ayında farklı branşlarda 5 gurup müsabakası oynanacağını, bu karşılaşmalar için il dışından yaklaşık 950 Sporcunun Sinop'a geleceğini söyledi.

Sinop'un en fazla sportif faaliyet organize eden bir şehir konumuna geldiğini ifade eden Çelik,"Nisan ayı faaliyet programına bakıldığında, faaliyet sayısı göz önüne alındığında İlimiz büyük şehirlerimizin de önüne geçerek en fazla sportif faaliyet organize eden bir şehir konumuna gelmiştir. Bu faaliyetlerin İlimizde yapılması, spor ekonomisi, spor turizmi ve ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Mevcut oteller, pansiyonlar ve misafirhaneler bu organizasyonlarımızla tamamen dolmuş durumda" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: