Sinop Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yüksel, Güven Tazeledi

SİNOP (AA) - Sinop Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurul seçimlerinde mevcut başkan Mehmet Yüksel yeniden başkanlığa seçildi.

Sinop Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurul seçimlerinde mevcut başkan Mehmet Yüksel yeniden başkanlığa seçildi. Bir düğün salonunda yapılan genel kurula Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fevzi Tütüncü, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Yüksel, genel kurulda yaptığı konuşmada, "Oda olarak, ilde bugüne kadar birçok faaliyeti gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bundan sonra da hizmetlerimiz artarak devam edecektir" dedi. Tek liste ile gidilen seçimde Mehmet Yüksel yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu ise Yaşar Özdemir, Bahri Çeliker, Bayram Çetin, Adem Şanlan, Cengiz Acun, Serdar Taşçı'dan oluştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: